Good news - Villoid blir 3 x så store!

På grunn av dere, kjære fantastiske kunder, vokser VILLOID i rekordfart! På under 3 år går vi nå mot 100 millioner i salg og over 100 000 norske kunder. Det er så gøy å se at det er så mange av dere som er med oss på denne utrolige reisen. 

Nå har vi for andre gang vokst ut av lageret vårt. Derfor flytter vi nå fra Fornebu til Sandvika til et 3 ganger så stort lager! Her er vi i gang med å bygge det beste og mest optimale lageret slik at vi kan yte den beste servicen for deg. Dette gjør også at vi kan ta inn enda flere spennende merker og produkter!

Under den korte flytteperioden (30.april - 5.mai) vil du dessverre kunne oppleve noe økt leveringstid (2-3 ekstra virkedager). Vi beklager ulempene dette medfører.

Følg med på våre sosiale medier den neste uken for behind the scenes på flyttingen. 

Vi gleder oss til å ta med dere videre på reisen!

Historien bak VILLOID: 

2015 - Lansering av VILLOID shopping app!

VILLOID lanserte I New York I 2015 som en shoppingapp med den britiske influenceren Alexa Chung. VILLOID var en slags shoppbar Instagram som gav deg mulighet til å sette sammen antrekk og shoppe klærne direkte fra brands i over 180 land. Dette ble en umiddelbar suksess, elsket av VOGUE, ELLE, Forbes og The Sunday Times. Apple kåret VILLOID til en av verdens beste shoppingapper i 2016 og 2017. 

2018 - VILLOID åpner i Norge! 

Sommeren 2018 lanserte vi VILLOID.no - en helt ny norsk nettbutikk for motebevisste jenter som elsker klær. Her slo vi til med en skikkelig lansering på selveste ELLE-festen, med designer Pia Tjelta som laget kjoler eksklusivt for VILLOID. Det var stor stas for oss når Camilla Pihl ankom festen i VILLOID by Pia tjelta.  

  

Vi startet med et lite lager i Oslo sentrum med et knippe norske favorittmerker. Med bokser som pakkebord og et rullende hyllesystem fikk vi pakkene unna! 

2019 - Vi flytter lager til Fornebu!

Villoid får en pangstart etter stor suksess med VILLOID x Pia Tjelta kolleksjonen, og finner fort ut at vi er nødt til å flytte til et enda større lager. Veien videre går til Fornebu. 

2020 - Bærekraft & girl power

Dette er året hvor vi retter fokuset enda mer på bærekraft. For oss var ikke bærekraftig emballasje og transport nok, og slik ble idéen om panting av klær og salg av brukte klær på Villoid Secondhand til. Vi ga kundene våre en enkel måte å kvitte seg med klær de ikke bruker lenger, og en mulighet for at brukte klær skulle få et nytt liv. 

Samme år lanserer vi vår nye podcast #SMARTEJENTER, hvor vår gründer Jeanette tar en uformell prat med forskjellige inspirerende damer som har turt å stå frem og ta store sjanser. Jenny Skavlan, Isabelle Ringnes, Amalie Snøløs & Heide Aven er blant annet noen av de kule damene vi tok en prat med. 

2021 - Nytt lager i Sandvika! 
For andre gang har vi vokst ut av lageret vårt og neste steg er et 3 x ganger så stort lager i Sandvika. Vi gleder oss til å flytte inn til vårt nye og bedre lager!