Hva er VILLOID?

STYLE'S NOT ABOUT FASHION.

IT'S ABOUT YOUVILLOID vet hvordan du blir inspirert og hvordan du følger med på kjente personer før du kjøper dine favorittprodukter. Før i tiden var det TV og billboard reklamer, mens det nå er Instagram-stjernene som setter trendene.

Så, det er dette VILLOID har gjort. Vi fikk med oss Alexa Chung på laget og lagde et fashion community. Nå har vi gjort dette communitiet tilgjengelig for norske jenter ved å lansere VILLOID.no. Vi lanserer nå de hotteste merkene som influencere elsker. Vårt mål er å inspirere deg til å gjøre et kjøp du blir stolt av.

Det er ikke alle brands som får være en del av VILLOID. Vi håndplukker merker sammen med både våre nasjonale og internasjonale influencere. Det jobbes kontinuerlig for at VILLOID girls skal få muligheten til å kjøpe sine favorittmerker på VILLOID.no.

Enkelt forklart: uansett hvilken stil du har, hva som er din “ting”, så skal du kunne utfolde deg selv på VILLOID. We got the goods.

‘MEN, ER IKKE VILLOID EN APP?!
JEG MENER JEG HAR HØRT OM DET FØR. ’
- Dette er deg som tenker høyt -

Du har helt rett og svaret er ja. I 2015, lanserte VILLOID en app. Den tilbyr muligheten til å lage style boards og shopping i over 180 land. Store selskaper som ELLE, Apple, Forbes og The Sunday Times har lagt sin elsk på VILLOID.

Vi elsker appen og vårt globale fashion community. Men nå er det på tide å ta fashion communitiet hjem til Norge og skape en unik nettbutikk der norske jenter kan bli inspirert, skape trender og handle produktene som influencere elsker! 

VILLOID Instagram       Villoid Facebook