Hva er VILLOID?

VILLOID er Norges største motebutikk på nett for jenter med 200 av landets mest populære brands: Ella & Il, ByTiMo, Camilla Pihl, Love Lolita, Pia Tjelta, og By Malene Birger - for å nevne bare noen få av våre favoritter.

Vårt mål er å bygge et fashion community der norske jenter kan bli inspirert, skape trender, og shoppe de beste plaggene og merkene.

Starten av VILLOID

VILLOID startet i 2015 som en shoppingapp laget av Jeanette Dyhre Kvisvik i samarbeid med det britiske fashion-ikonet Alexa Chung. Det var Alexa som kom på navnet VILLOID under appens utvikling i New York. Appen var en slags Instagram for shopping som gav deg mulighet til å sette sammen antrekk og shoppe klærne direkte fra brands i over 180 land.

 

Etter appens lansering i 2015 klatret den raskt opp på topplistene, og ble en av verdens mest populære shoppingapper. Det var en umiddelbar suksess, elsket av VOGUE, ELLE, Forbes og The Sunday Times. Apple kåret VILLOID til en av verdens beste shoppingapper i 2016 og 2017.

Reisen så langt

Bak VILLOID.no står gründer og daglig leder Jeanette Dyhre Kvisvik, operasjonelt ansvarlig Jarle Snertingdalen og markedssjef Andreas Kristiansen.

Nettbutikken ble lansert sommeren 2018, og siden da har vi sett stor vekst og fått med oss over 180,000 jenter på reisen. Vi gleder oss til å vokse videre og jobber for å være destinasjon nummer én for norske jenter som elsker mote.

Bærekraft

VILLOID er kortreist shopping: Vi er en norsk nettbutikk, med norsk lager og vi leverer samme dag til Oslo-kunder og dagen etter til hele landet. Det er bedre for miljøet, raskere og tryggere for deg å kjøpe fra VILLOID enn utenlandske nettbutikker.

Vi ønsker å rette fokuset vårt enda mer på bærekraft. For oss er ikke bærekraftig emballasje og transport nok, derfor samarbeider vi nå med Fjong og leier ut klær vi ikke selger.