Kjøpsvilkår

LEVERINGSINFORMASJON

VILLOID tilbyr flere fraktalternativer fra norske solide aktører. Vi ønsker å tilby markedets beste leveringsvilkår, og du kan dermed bestille med følgende:

PorterBuddy:

PoterBuddy tilbyr samme-dags levering i Oslo og omegn, og leverer dagen etterpå i Stavanger, Oslo og Trondheim. Bestill alle hverdager før klokken 11.00 for å få din rosa VILLOID-pakke levert direkte på døren!

HeltHjem:

Med HeltHjem blir din pakke sendt normalt innen 24 timer etter bestilling, alle normale virkedager. Pakken vil bli levert på din dørmatte eller i din postkasse, og HeltHjem sender også pakker direkte til deres egne hentepunkt.

Når din ordre er pakket og sendt vil du motta en sendingsbekreftelse. Der vil det også ligge en sporingslink slik at du kan spore pakken på sin reise til deg.

Normal leveringstid med HeltHjem er ca. 1- 4 virkedager etter at pakken har forlatt vårt lager, noe avhengig av bostedsadresse.

Hos VILLOID er det fri frakt i Norge på alle ordre over 799 kr. For ordre under 799,- vil det tillegges et fraktgebyr på 69,- ved utsjekk.

Om du trenger å kontakte en av våre transportører, finner du kontaktinformasjon her:

PorterBuddy: e-post til support@porterbuddy.com eller telefon 923 34 015

HeltHjem: https://helthjem.no/kontakt-oss

Om det har oppstått problemer under leveranse anbefaler vi deg å kontakte transportør direkte for å sikre hurtigere saksgang.RETUR AV VARER

Hos VILLOID.no har du 60 dagers bytterett, og 14 dagers åpent kjøp.

Fristene gjelder fra datoen du mottok din pakke, til dagen du registrerer din retur.

Returnerer du pakken innen 14 dager etter mottaksdato vil du få pengene igjen for kjøpet, om du returnerer etter 14 dager og senest 60 dager etter mottaksdato, vil du få en tilgodelapp som kan brukes i vår nettbutikk.

Returvilkår:

Vi tar kun imot produkter som er i ny tilstand, det vil si at produktet ikke må vise antydning til å være prøvd, eller brukt på noen som helst måte. Lukt, flekker, slitasje og andre mangler som gjør at produktet ikke lenger er å anse som nytt, vil ikke kunne returneres.

Alle originale merkelapper må være intakte og være festet slik du mottok produktet.

Produkter sendt i original eske må returneres med esken. Det skal ikke skrives eller teipes direkte på esken. Alle produkter (og esker) skal pakkes forsvarlig inn i egnet emballasje, slik at plagg og eske er beskyttet under transporten tilbake til oss.

Undertøy, badetøy og øredobber kan kun returneres om forseglingen ikke har vært brutt. Strømpebukser og munnbind kan ikke returneres av hygieniske årsaker.
Har du sendt et produkt i retur som vi dessverre ikke kan godkjenne, vil produktet bli returnert til deg uten forvarsel. Vi godkjenner kun returer som returneres i tråd med våre returvilkår.

Returkostnad:

Å returnere et produkt til oss koster 69,- og blir trukket fra totalsummen når din retur er ferdig prosessert. Fraktkostnaden på 69,- for ordre under 799,- kommer i tillegg.
Det er kostnadsfritt å bytte størrelse hos oss.

Om du beholder minimum ett produkt fra din ordre, vil din retur være kostnadsfri.

Purre- og forsinkelsesgebyr utstedt av Klarna grunnet manglende innbetaling må dekkes av kunde. VILLOID står ikke ansvarlig for åpne fakturaer, og vi anbefaler deg å pause din faktura om et produkt skal returneres.

Hvordan returnere:

Alle returer skal registreres digitalt på villoid.no/retur. På selve innmeldingssiden skal ditt ordrenummer skrives inn, uten # eller O. Ditt ordrenummer er på seks siffer, og står i din ordrebekreftelse.

Du må bruke samme e-postadresse til å registrere din retur, som da du bestilte. Du må godkjenne våre returvilkår før du blir videresendt til neste steg.

I neste steg ser du produktene i din ordre, her velger du hvilke produkter som sendes i retur, og velger årsaken som passer best.

Når din retur er ferdig registrert, mottar du en e-post fra oss som bekrefter at din retur er meldt inn. Obs! Denne e-posten kan dessverre havne i din søppelpost, om du ikke mottar e-posten umiddelbart etter registrering anbefaler vi deg å sjekke din spam-folder.

 I denne e-posten ligger også din returetikett. VILLOID tilbyr kun digitale returetiketter for å begrense mengden unødvendig plast. Etiketten åpnes direkte fra e-posten, og skrives ut.

Så fort din retur er pakket og meldt inn, klistrer du etiketten på utsiden av forsendelsen og leverer den inn hos nærmeste utleveringssted som tar imot Posten og Bring-forsendelser.

Husk å ta vare på kvitteringen for innlevert retur.

Hvordan bytte:

Når du melder inn din retur, huk av for “bytte” og skriv hvilken farge eller størrelse du ønsker å bytte inn i. Ved mangelfull informasjon om byttevare vil du få pengene tilbake. Ved å registrere et bytte melder du kun inn et ønske, og vi sender ønsket vare kun om vi har den på lager ved behandlingstidspunktet for din retur.

Ønsket vare sendes ut når din retur er behandlet, og om vi mot formodning ikke kan oppfylle ditt ønske vil du få fullt beløp tilbake for varen. Å bytte er kostnadsfritt hos VILLOID.

Om du ønsker å bestille ny vare direkte er det helt i orden. Henvis til det nye ordrenummeret når du registrerer din retur, slik at vi ser den nye bestillingen. Du får da fullt beløp tilbake for den returnerte varen.

Behandlingstid retur:

Gi oss 14 normale virkedager på å behandle din retur, fra dagen du leverte inn forsendelsen. Vi behandler alle returer fortløpende, men en liten behandlingstid må påregnes. Transporten til oss kan variere, og om du ønsker å vite om din forsendelse er kvittert utlevert hos oss, kan du søke opp dette på bring.no med sporingsnummeret fra etiketten.

Du får kun en refusjonskvittering fra oss når din retur er ferdig prosessert. Om du ikke har fått din refusjonskvittering innen 14 normale virkedager må du gjerne kontakte oss for en oppdatert status.

Ønsker du å kontakte oss?

E-post: hello@villoid.com

Vår kundeservice er åpen mandag - fredag, mellom 08.00 og 16.00. Vi forsøker alltid å svare deg så hurtig som vi klarer, men vi har en estimert svartid på 24 timer på e-posthenvendelser.

Vi setter pris på om du alltid har ditt ordrenummer klart når du kontakter oss.