PANT KLÆR PÅ VILLOID!

Nå kan du pante klærne dine på VILLOID, og kjøpe brukt i vår flunka nye Second Hand-seksjon!
Bærekraft og klima er viktig for oss og veldig mange av våre kunder. Flere og flere vil også kjøpe mer brukt, og gjerne selge det de ikke bruker mer slik at andre kan ha glede av det. Dette vil VILLOID hjelpe til med og derfor kan du nå pante dine tidligere kjøp på VILLOID - raskt, enkelt og smertefritt. Tilbake får du store credit her på VILLOID, og produktet du pantet blir lagt ut igjen for salg på en egen Second Hand-seksjon på villoid.no.
Det er veldig enkelt å pante på VILLOID, slik fungerer det:

 

FAQ:

Koster det noe å pante varen?

Det koster ingenting å pante varen, du får derimot Store Credit på VILLOID når panten er registrert!


Hvordan får jeg sendt panten min til dere?

Når du klikker “Pant” på en vare inne i løsningen på “Min Side” på VILLOID blir du automatisk sendt til vår returportal hvor du booker opphenting til din adresse. Følg instruksjonene her, så vil pakken bli hentet hjemme hos deg og levert til oss :).

 

Hva skjer om dere ikke godkjenner min pant?

Varer som pantes må være rene og ikke ødelagte. Dersom plagget du panter har defekter som er mer alvorlige enn normal “wear & tear”, vil vi vurdere om plagget i det hele tatt kan selges i vår Second Hand-seksjon. Dersom det ikke kan selges der vil vi ta kontakt med deg på epost hvor du får valget mellom å få varen returnert til deg eller at vi donerer plagget til vår partner Fretex.


Om du vil få varen tilbake til deg kan du hente den på vårt Pickup Point på Lysaker. Vi kan eventuelt sende varen tilbake til deg mot at du betaler fraktkostnader på 49,- NOK (ink mva).


Kan jeg returnere varer jeg har kjøpt på Second Hand?

Selvsagt! Du har 14 dager angrefrist som alle kjøp på VILLOID. På Second Hand har du derimot ikke 60 dagers åpent kjøp. Målet med Pant og Second Hand er å støtte bærekraft og klima, så vi setter veldig lave priser på disse produktene. Derfor må du også dekke returkostnader på 99,- NOK ved retur på Second Hand. 


Hva får jeg mot å pante en kjole på VILLOID?

Panteverdien på klærne varierer i forhold til hvor mye den kan selges for. VILLOID’s mål er ikke å oppnå mye profitt på dette, men i stor grad dekke kostnadene med løsningen. Du kan se panteverdien på varer du har kjøpt inne i din bestillingshistorikk. Merk at disse verdiene kan endre seg over tid. 


Hvordan får jeg panteverdien?

Panteverdien blir gitt til deg i form av Store Credit på VILLOID. Når panten er ferdig prosessert vil du motta en mail med en kode som du kan klippe og lime inn i kassen neste gang du handler på VILLOID. 


Jeg har pantet tre ganger, og har fått tre koder, men vil bruke dem samtidig - hjelp!

Ingen problem! Send oss en mail på hello@villoid.no så slår vi dem sammen til én kode for deg :).