De perfekte tur-klærne til en billig penge

Det norske folk er kjent for å elske å være ute i naturen. Når man skal ut i skog og mark er det viktig å ha på plass riktig klær og utstyr. Men å skaffe seg gode friluftsklær behøver ikke å koste skjorta.

Twentyfour er et norsk merke som tilbyr tekniske friluftstøy av god kvalitet som er spesielt tilpasset norske forhold. Alt er utformet og produsert i Norge, og både bæredyktighet og etikk står i høysetet under hele produksjonen. Uansett om du elsker å gå på ski i fjellet, gå lange turer i all slags vær og terreng eller bare elsker å trene og trimme, så får du klær som dekker dine behov. 

GJØR ET KUPP NÅ: 25-60% på alle produkter fra Twentyfour.


                
  • Tilpasset norske forhold: 

Merket har gjort sitt ytterste for å designe og produsere plagg som er funksjonelle for det norske vær og klima. Plaggene deres er lette og behagelig med bra passform, og sørger for at du er varm og tørr både i by og mark. 

  • Stilig design: 

Twentyfour er designet av merkets egne designere og kolleksjonene deres kombinerer norsk tradisjon med trendy fargekombinasjoner, design og teknologi. Plaggene deres er både urbane og sporty, og plaggene kan lett kombineres med andre plagg. Deres tidløse design gjør at du kan bruke klærne år etter år. 

  • Bærekraft og etisk produksjon: 

Twentyfour har et ønske om å bidra til en mer bærekraftig fremtid. De jobber med å stadig forbedre og utvikle klærne deres slik at det er best for miljø, klima og samfunn. De jobber blant annet med å forlenge produktets levetid og å endre til en mer miljøvennlig produksjon. 

  • Valuta for pengene

Twentyfour gir mulighet til at flere kan få gleden av å komme seg ut i norsk natur med gode kvalitetstøy uten å måtte bruke store summer. 

Du kan nå kjøpe hele kolleksjonen til Twentyfour på salg hos VILLOID.no og få klærne levert trygt hjem på døren i løpet av 1-3 virkedager.

Våre bestselgere akkurat nå: