Disse plaggene går aldri av moten

I dag konsumerer vi mer innhold og informasjon enn noensinne, raskere enn noensinne – og da følger også mer bevissthet. 
Haugevis av unge engasjerer seg i miljø- og dyrevernsspørsmål, og studier viser at 87 % av alle millennials er villige til å betale mer for bærekraftige klær. Spørsmål er dog om klær og bærekraft kan gå hånd i hånd? Kan man få i pose og sekk?

Svaret er (heldigvis) ja. 

SHOP NÅ: Se hele vårkolleksjonen fra Save the Duck her!

Save The Duck er etiske og smarte produkter laget med tanke på fremtiden – ikke bare for å være en del av nye trender – i front. Den aller viktigste misjonen deres er å arbeide mot en verden helt fri for dyremishandling.

Hos VILLOID.no kan du nå sikre deg lette, bærekraftige og trendy vårjakker fra det populære merket. Vinn-vinn-vinn!

Vi har samlet fem grunner til at en Save The Duck-jakke er det perfekte vårkuppet:

‣ Dyrevenner
Save the Duck er hel-veganske. Altså er alle plaggene deres 100% dyrefrie; det tillates ikke  bruk av fjær, skinn, pels eller hud. Hver av kolleksjon deres blir omhyggelig designet av Save the Ducks-teamet for å sikre at produksjonen skjer med respekt for både dyr og miljøet.

‣ Innovativt
Save the Duck bruker såkalt «Plumtech®» teknologi. Plumtech® er syntetisk dun som er ultralett og vegansk, samtidig som det beholder de samme funksjonene som vanlig andedun. Dét omfavner for eksempel isoleringseffekten og mykheten.

En dunjakke eller tre finnes i nesten alle norske hjem. Allsidigheten til jakkene er perfekt for den typiske norske kvinnen, som er både sporty og motebevisst, og den går like fint over treningstøy som over en kjole for å holde varmen. Den går neppe av moten i nærmeste fremtid, så hvorfor ikke velge en bærekraftig versjon av den trygge klassikeren?

Save The Duck-jakkenes lekne fargekombinasjon forøvrig også sørget for at det er en bestselger i Norge.

GJØR ET KUPP: Akkurat nå -20% på hele kolleksjonen.

‣ Perfekt reisepartner
Jakkene fra Save The Duck er designet for å være ideelle følgesvenner for globetrottere over hele verden. Jakkene perfekte å pakke for en hvilken som helst reise, i hvilken som helst årstid; de fungerer like bra som ytterplagg som en beskyttende lagjakke under annet yttertøy på ekstra kalde dager, og i tillegg er de såpass nette og lette at de kan pakkes ned såre enkelt i den medfølgende posen.

Ganske deilig å slippe å presse, klemme og skvise – og til slutt sette seg på i sinne – kofferten for å få lukket den igjen?
Pssst: Skitner du til jakken på eventyr rundt om i verden, er det enkelt og greit bare å vaske den i kaldt vann i vaskemaskin, og deretter henge til tørk. Voíla.

‣ På vei opp
Unge blir altså mer og mer engasjert i dyrevernsspørsmålet, og dét reflekteres – naturligvis – på nett. Tall fra Google viser at søk på for eksempel Canada Goose har falt med 57 % siden 2016, mens Save the Duck har økt med 48 %.

Du kan nå kjøpe hele vårkolleksjonen til Save the Duck på VILLOID.no og få jakken levert trygt hjem på døren i løpet av 1-3 virkedager. 

SHOP BESTSELGERNE NÅ: